Foto: Lieselotte Pennings

Nacht van de Kunsten

Jonge talenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten laten op vrijdag 21 december zien wat ze kunnen tijdens de Nacht van de Kunsten. Van dans tot muziektheater, van klassiek tot circus en van exposities tot rockshows, er zijn meer dan 50 performances. Zo kan het publiek naar La Creation du Monde om een mix te zien van circus en muziek en kunnen ze gaan kijken en luisteren naar de Nocturne voor 16 Schermerlampen. Met één ticket heeft men toegang tot het gehele programma.

TILBURG - De studenten Art, Communication and Design en Master Architecture and Urbanism houden expositie en in de gangen kan zo maar in een act van Circus and Performance Art belanden.
Het klassieke en lichte muziekprogramma is af te wisselen met muziektheatervoorstellingen en de muzikale hoogtepunten uit de muziektheaterproductie Forever27 van Rockacademie. Deze productie toert nu langs de theaters in Nederland en is een hommage aan Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse: topmuzikanten die op 27-jarige leeftijd zijn overleden. De nacht wordt afgesloten met de Fontys Big Band en een funky optreden van Klep Your Hands.

De Nacht van de Kunsten is op vrijdag 21 december vanaf 19.30 uur bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten. De ingang is bij de Concertzaal aan de Schouwburgring. Tickets kosten 12,50 euro via Theaters Tilburg: www.theaterstilburg.nl. foto: Lieselotte Pennings

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden