John krijgt een accordeon uit handen van welzijnsmedewerkster Desireé.
John krijgt een accordeon uit handen van welzijnsmedewerkster Desireé. (Foto: )

De Wever steunt Muziekids

Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen, onderdeel van De Wever, heeft de Muziekids Studio uitgekozen als goede doel voor hun jaarlijkse adventscollecte. Op 6 december brachten wij een bezoek aan dit prachtige woonzorgcentrum, gelegen midden in de levendige Spoorzone, aan de Burgemeester Brokxlaan.

Door Astrid Muller

TILBURG - In de centrale gang van het complex is een stand ingericht waar bewoners informatie kunnen vinden over de Muziekids Studio in het ETZ. Bij de receptie staat een collectebus waarin men een bijdrage kan doen voor onze studio. Overigens waren ook houdbare voedingsmiddelen ingezameld voor de Voedselbank. Fantastisch dat deze mensen, die doorgaans zelf alle steun kunnen gebruiken, zo uitdrukkelijk aan hun medemens denken.

Wij hebben een presentatie verzorgd voor de bewoners van Joannes Zwijsen. We hebben over de Muziekids Studio verteld en met de bewoners onder gitaarbegeleiding kerstliedjes gezongen.

Tot onze verrassing kregen we een geweldig cadeau overhandigd. Een prachtige accordeon voor de Muziekids Studio. Dit accordeon was van een voormalig bewoner geweest en stond werkloos in het woonzorgcentrum.

Nu zal het bespeeld gaan worden in de Muziekids Studio! Het was een gezellige middag. Hoe eenvoudig is het soms, om elkaar te helpen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden