Voor wie meer wil weten is op 15 januari van 18.30 tot 19.30 uur een infoavond aan Kasteeldreef 122 in Tilburg.
Voor wie meer wil weten is op 15 januari van 18.30 tot 19.30 uur een infoavond aan Kasteeldreef 122 in Tilburg. (Foto: )

Infoavond ROC over start opleiding in februari

TILBURG - Een studie kiezen die bij je past is moeilijk. Elk jaar zijn er havo'ers, mbo'ers en hbo'ers die gedurende het schooljaar tot de ontdekking komen dat ze een verkeerde keuze hebben gemaakt. Of dat de opleiding die ze volgen net een beetje te moeilijk is. Zij stoppen met hun studie en wat dan te doen de rest van het schooljaar?

Voor deze jongeren start ROC Tilburg op 1 februari met de niveau 4 opleidingen Bedrijfsadministrateur en Junior Assistent-Accountant.

Junior Assistent-Accountant

Een junior assistent-accountant werkt voor klanten met een eigen bedrijf. Hij/zij helpt ze bij het financiële deel van hun onderneming. Met het diploma op zak kan een junior assistent-accountant werken bij een accountantskantoor of administratiekantoor.

Een bedrijfsadministrateur houdt bij hoeveel geld er omgaat in een bedrijf. Hij/zij houdt de vinger aan de pols, is betrouwbaar en nauwkeurig. Een bedrijfsadministrateur kan aan de slag bij een financiële afdeling van een bedrijf of bij de overheid. Doorstromen naar het hbo met een van deze opleidingen kan ook.

Voor wie meer wil weten is op 15 januari van 18.30 tot 19.30 uur een infoavond aan Kasteeldreef 122 in Tilburg.

www.roctilburg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden