Yorick Obbens (24) en Ashwin de Folter (28) hebben een nieuwe locatie van Spare Rib Express geopend in Oisterwijk.
Yorick Obbens (24) en Ashwin de Folter (28) hebben een nieuwe locatie van Spare Rib Express geopend in Oisterwijk. (Foto: )

Spare Rib Express heeft nu ook vestiging in Oisterwijk

Yorick Obbens (24) en Ashwin de Folter (28) hebben een nieuwe locatie van Spare Rib Express geopend in Oisterwijk. "Wij zagen onze omzet in Tilburg alsmaar groeien en hadden al veel klanten in Oisterwijk. Dan ligt de keuze voor een vestiging hier voor de hand", zeggen de jonge ondernemers. "We kunnen van uit Oisterwijk ook Boxtel en Oirschot bedienen".

Door Jan Loonen

OISTERWIJK - Op de Moergestelseweg 1-01 is een winkellocatie gerealiseerd waar zij dagverse spareribs, beef burgers, kip - en vismaaltijden gaan bereiden. De bestelling kan ook thuisbezorgd worden. Spare Rib Express Oisterwijk beschikt over drie bezorgauto's en een elektrische fiets die er voor zorgen dat de maaltijd warm en op tijd wordt geleverd.

De officiële opening is op zaterdag 12 januari tussen 15.00 en 17.00 uur. Er is een gratis proeverij van de ambachtelijk bereide spareribs. Elke bezoeker krijgt ook een waardecheque met 25 procent korting.

Yorick en Ashwin hebben het volste vertrouwen in hun nieuwe zaak. Spare Rib Express onderscheidt zich van andere bezorgformules door de ambachtelijke kwaliteit en hoge service. Dit komt tot uiting in de dagverse bereiding, maar bijvoorbeeld ook in het 'after dinner pakketje' met een tandenstoker, citroendoekje, servetjes en een pepermuntje.

Het assortiment omvat spareribs, kipsaté, zalm en kippenbouten maar ook een angus beef burger. De angus beef burger is een volledige maaltijdburger van 200 gram met verse groenten op een ovenvers zuurdesembroodje. "Er is voor ieder wat wils en ook voor elke portemonnee", aldus Yorick en Ashwin.

Spare Rib Express heeft 53 vestigingen in Nederland en 2 in Duitsland. Yorick en Ashwin runnen samen vier vestigingen, respectievelijk in Tilburg, Zwijndrecht, Oosterhout en in Oisterwijk.

Spare Rib Express is gevestigd op Moergestelseweg 1-01 in Oisterwijk. Bestellen kan via www.spareribexpress.nl, de Spare Rib Express app of 013-822 91 83.

Meer berichten