Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl.
Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl. (Foto: Foto: )

Vraag en Arbeid door De Krachtcentrale 013

In samenwerking met De Krachtcentrale 013 verschijnt om de week deze rubriek, waarin De Krachtcentrale 013 vragen van lezers over werk beantwoordt. Deze week de vraag van Annet (36 jaar): Ik ben alleenstaand ouder en mijn jongste kind gaat binnenkort naar school. Ik zou wel weer willen gaan werken, maar ik zie er ook tegenop. Want waar moet ik beginnen?

TILBURG -

Beste Annet, Ik denk dat veel alleenstaande ouders dit probleem herkennen. Het vinden van een leuke baan kost tijd. Het is belangrijk eerst in kaart te brengen wat bij je past. Je hoeft dus niet meteen in het diepe te springen. Er is een speciaal project, een initiatief van de Quiet community en De Krachtcentrale 013: 'Nu ik". In 6 bijeenkomsten breng je samen met andere deelnemers jouw kwaliteiten in kaart. Je vindt antwoorden op vragen en uitdagingen die horen bij het combineren van zorgtaken en werk. Ook het omgaan met een krappe beurs komt ook aan de orde. De training wordt gegeven door mensen die zelf vanuit een lastige situatie de stap hebben gezet naar werk. De eerste training start op 20 februari en je kunt je aanmelden via de site van De Krachtcentrale 013. Veel succes! Regine griep, re-integratie deskundige.

Meer berichten