Angela Wouters (midden) is 50 jaar in dienst bij de zaak van Marc en Alice Appels.
Angela Wouters (midden) is 50 jaar in dienst bij de zaak van Marc en Alice Appels. (Foto: )

Parfumerie Appels wordt Schoonheidscentrum Appels

Marc Appels (55) en Alice Appels (49) sluiten na 55 jaar parfumerie Appels per eind maart 2019. Een belangrijke reden is een nieuwe uitdaging aan te gaan door het bestaande schoonheidscentrum uit te breiden. De parfumerie wordt gesloten. De afgelopen jaren hebben steeds meer klanten de weg naar het schoonheidscentrum gevonden. Een mooie huid en er jong uit blijven zien is steeds meer een trend geworden en daar willen de ondernemers op inspelen.

Door Jan Loonen

TILBURG - Het schoonheidscentrum is nu nog op de huidige plaats aan de Westermarkt gevestigd. De nieuwe locatie is nog niet bekend. Het is de bedoeling dat het een compleet behandelcentrum wordt met meerdere behandelruimtes. De klanten kunnen er terecht voor verschillende huidbehandelingen die uitgevoerd worden met de meest moderne apparatuur.

"Onze uitdaging is om het beste schoonheidscentrum van de omgeving te worden met een hoog serviceniveau en veel persoonlijke aandacht. De klantbeleving is voor ons zeer belangrijk", zegt Alice. "Wij, Alice, Marieke en Romy, (huidspecialisten) hebben ons gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging." Het oplossen van huidproblemen en het blij maken van klanten daar worden de dames zelf ook blij van.

50 jaar in dienst

Het sluiten van de parfumerie betekent dat de eigenaren met weemoed afscheid gaan nemen van Angela Wouters, die 50 jaar in de zaak heeft gewerkt. "Zij verdient een mooi en waardig afscheid na een dergelijke lange en trouwe dienstvervulling", zeggen Alice en Marc. Een foto met Angela mag niet ontbreken, het is een blijvende herinnering aan een bijzondere medewerkster.
Het bedrijf van de firma Appels is in 1961 gestart door de ouders van Marc, Frans en Ann Appels. In 1999 namen Marc en Alice de zaak over.

"De concurrentie is moordend", zegt Marc. "We ondervinden veel concurrentie door verkopen via internet", vult Alice aan. We zien de wereld de laatste zes jaar enorm veranderen. Dat is voor ons mede de aanleiding om het schoonheidscentrum uit te breiden en de parfumerie te sluiten. Een nieuwe uitdaging waar we erg veel zijn in hebben. Zo kunnen we onze trouwe klanten blijven bedienen en meer nieuwe klanten aantrekken.
Het ondernemerspaar ziet met voldoening terug op de voorbije jaren en gaat er voor, om samen met hun kinderen Mick (15) en Puck (12), aan een nieuwe toekomst te bouwen met het Schoonheidscentrum Appels.

Meer berichten