Foto: Jasper Schoonhoven

Jacky Ervaart

Vorige week werd ik uitgenodigd voor een "vrouwenavond". Dan denk ik vanzelfsprekend aan een avond vol tupperware kopen en uitwisselen en praten over keukengerei, terwijl we rode wijn uit een duur glas drinken. Maar het houden van een "vrouwenavond" was een verkapte manier om een "dildoparty" te organiseren blijkbaar. Had ik dat even niet verwacht. En een "dildoparty" is dus precies wat het pretendeert te zijn: een avond vol dildo's. In alle kleuren, geuren en groottes. Met vooral veel gegiechel en gegiebel op de achtergrond. En veel wiebelen met plastic piemels dus ook. Moet kunnen als volwassen vrouw van 26 vind ik.

Het is eigenlijk een mooi alternatief voor de cliché activiteiten die je met je vrienden of vriendinnen doet. Ik word namelijk altijd woest als we gaan bowlen, omdat ik die techniek maar niet onder de knie krijg, gemiddeld 56 keer mijn pols verzwik en op het eind van de avond altijd met hekjes moet werken en me dat het gevoel van mislukking geeft. Of een High Tea, waarbij iedereen gebak en brood eet, thee drinkt en ondertussen teleurgesteld is dat er geen wijn of sterke drank is, om die droge muffins mee weg te spoelen. Want wie houdt er nou van muffins? En er nog meer teleurstelling heerst dat er geen bittergarnituur op de tafel staat. Want iedereen houdt van bittergarnituur.

Mijn vriend en ik willen altijd nog eens in een supercar gaan rijden op een circuit. En op zich is dat geen extreem dure activiteit, tenzij je iets raakt met je supercar die meer dan een ton waard is. Het eigen risico is gemiddeld 6000 euro. En aangezien ik vorige week nog praktisch de Mediamarkt ín ben gereden en met het kontje een paaltje licht heb aangetikt, lijkt me dat nu nog even geen activiteit voor mij. Al zou ik héél graag een leren catsuit aantrekken, in een matte zwarte McLaren stappen en met 250 kilometer per uur over het asfalt scheuren. Dan wordt er ook gekird en geschreeuwd. Maar dan wel om een écht groot en woest apparaat. En niet om een zwart stuk plastic van 40 cm.

Meer berichten