Timo Hendriks (6) komt altijd even drummen als hij in het ETZ is.
Timo Hendriks (6) komt altijd even drummen als hij in het ETZ is. (Foto: )

Studio zoekt vrienden

TILBURG - Iedereen die de Muziekids Studio in het ETZ en ons werk een warm hart toedraagt, kan Vriend worden van Muziekids Tilburg.

Door een laagdrempelige donatie van slechts 10 euro per jaar houden wij u via een nieuwsbrief op de hoogte van alle activiteiten in de Studio.

Zo informeren we onze Vrienden als bijvoorbeeld een concert plaatsvindt. Veel patiënten en naasten hebben ervaren wat we doen en worden vriend. Het is fijn om zo'n achterban te hebben.

Jubileum

Maandag 20 mei is het exact vijf jaar geleden dat Guus Meeuwis en de toenmalige burgemeester Noordanus de studio feestelijk openden. Het vijfjarig jubileum gaan we feestelijk vieren; we houden u op de hoogte.

Vriend worden is heel gemakkelijk. Stuur een e-mail met uw naam naar: promotilburg@muziekids.nl. U krijgt daarna van ons een mail terug met ons bankrekeningnummer. Na overmaking van uw donatie bent u Vriend.

U helpt de zieke kinderen en ons hier enorm mee.

Jaar

Na een jaar Vriend te zijn geweest, beslist u of u ons wilt blijven steunen en Vriend wilt blijven. U zit dus als Vriend van de Muziekids Studio nergens aan vast. Wilt u ons steunen? Mail dan naar promotilburg@muziekids.nl.

Alvast bedankt, namens alle patiëntjes en kinderen.

Meer berichten