In Sporthal Dongewijk staat kinderen 600 vierkante meter speelplezier op springkussens te wachten. Er zijn aparte springkussens voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de Wijkraad Reeshof-speeltuin.
In Sporthal Dongewijk staat kinderen 600 vierkante meter speelplezier op springkussens te wachten. Er zijn aparte springkussens voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de Wijkraad Reeshof-speeltuin. (Foto: )

Kinderen gaan los op Kieltjesbal

Het Kieltjesbal is het grootste kindercarnavalsfeest van Tilburg. Dit jaar kunnen kinderen van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 maart, tussen 14.00 en 19.00 uur, terecht in Sporthal Dongewijk in de Reeshof.

TILBURG - In Sporthal Dongewijk staat kinderen 600 vierkante meter speelplezier op springkussens te wachten. Er zijn aparte springkussens voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de Wijkraad Reeshof-speeltuin. In de speeltuin is volwassen toezicht aanwezig.

Ieder uur is er op het Focus op Reeshof-podium een McDonald's Knock Out Spel. Munten kosten in de voorverkoop 2 euro per stuk, bij aankoop van 10 stuks. Tijdens carnaval kosten de munten 2,40 euro per stuk.

Ook kunnen kinderen meedoen aan een kleurplaatwedstrijd, waarmee 10 prijzen gewonnen kunnen worden.

McDonald's

Kieltjesbal heeft een nieuwe hoofdsponsor: McDonald's Reeshof. De maandag heet Kieltjesbal McDonald's Monday. In aanloop zijn er via Facebook diverse acties. Daarmee zijn entreekaarten te winnen voor deze maandag.

Kaarten voor het Kieltjesbal zijn verkrijgbaar via Jamin Heyhoef en Café Dongewijk. De voorverkoop is daar tot en met donderdagavond 28 februari. Kaarten kosten dan 5 euro. Aan de deur op de dag zelf kosten kaarten 7,50 euro.

Kinderen die nog niet kunnen lopen en in de maxicosi blijven betalen geen entree.

Marshmallow

Ook het tienerfeest Marshmallow Tilburg gaat 5 dagen carnaval vieren, van vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 maart. Alle in carnavalskleding gehulde tieners van 12 tot 17 jaar zijn dan welkom.

Ook voor Marshmallow zijn de kaarten verkrijgbaar bij Jamin Heyhoef of bij Café Dongewijk. Kaarten kosten 12,50 euro, inclusief 4 munten, garderobe en toilet.

Meer berichten