Foto:

Redhead Days verhuist van Breda naar Tilburg

Het RHD-festival (Redhead Days) is dit jaar in Tilburg. Tijdens de jaarlijkse Redhead Days komen roodharigen uit meer dan 80 landen bij elkaar. Het festival is gratis en toegankelijk voor iedereen (dus ook voor niet-roodharigen).

TILBURG - Gemeente Tilburg liet al snel na vorige editie weten dat het festival meer dan welkom was in de stad.Om iedereen gelijke kansen te geven besloot de organisatie te wachten tot februari. Nu is het dan ook definitief, RHD 2019 zal plaats vinden in Tilburg. Traditiegetrouw vindt het festival in de eerste weekend van september plaats. Dit jaar is het een week eerder. Dit vanwege andere geplande activiteiten in Tilburg. De exacte data zijn van 23 tot en met 25 augustus.

Het festival begint met een Kick-off op vrijdagavond. Zaterdagavond is er een kroegentocht. Het hoogtepunt ligt traditioneel op zondag, wanneer er tig activiteiten worden georganiseerd: van lezingen en exposities tot gratis fotoshoots en speeddates. Er is muziek en er zijn tal van activiteiten voor kinderen.

Niet te missen is de groepsfotoshoot op zondag om 12.10 uur. Afgelopen edities gingen er meer dan 1000 redheads samen op de foto. Kijk voor de groepsfoto's en meer informatie op:

www.redheaddays.nl

Meer berichten