Tijdens een ontzettend leuke muziekles met het thema carnaval, werd de cheque en de pot met het opgehaalde geld, wel 300 euro, uitgereikt.
Tijdens een ontzettend leuke muziekles met het thema carnaval, werd de cheque en de pot met het opgehaalde geld, wel 300 euro, uitgereikt. (Foto: )

Uit Muziekids Studio: De Boemerang helpt Muziekids

Basisschool De Boemerang houdt jaarlijks met kerst een 'goede doelen' actie. Dit schooljaar was dat: Muziekids. We zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee! Want hoe mooi is het als kinderen zich inzetten om iets te doen voor hun zieke leeftijdsgenootjes in het ziekenhuis.

Door John Verbunt

TILBURG - Tijdens de kerstviering op de Boemerang werd er bij binnenkomst van alle ouders en kinderen gezongen in een kinderkoor en in kleine groepjes muziek gemaakt. Ook hadden ouders de mogelijkheid om een tentoonstelling te bezoeken en iets te drinken en eten in het oudercafé, waarbij de opbrengst van het musiceren en de versnaperingen voor Muziekids was.

Kortom een fantastische avond waarop ouders en familie de school kon bezoeken en waar van alles gebeurde.

Vorige maand mocht ik de cheque in ontvangst nemen. Tijdens een ontzettend leuke muziekles met het thema carnaval, werd de cheque en de pot met het opgehaalde geld, wel 300 euro, uitgereikt. We willen deze gift gaan besteden aan een heuse 'liedjesboom', een boom, waarin liedjes komen te hangen.

Kinderen kunnen dan een liedje uit de boom plukken en daarmee gaan we zingen en muziek maken. Een erg leuke muziekactiviteit voor kinderen vanaf 2 jaar.

Vriend worden

Vriend worden van Muziekids? Stuur een mail naar promotilburg@muziekids.nl

Audrey Tulkens
Meer berichten