Mia en Suzanne en hun kinderen Jurre, Fenne, Niek en Jibbe, kregen een fotoshoot in de fotostudio.
Mia en Suzanne en hun kinderen Jurre, Fenne, Niek en Jibbe, kregen een fotoshoot in de fotostudio. (Foto: )

Super Droomdag voor Mia, Suzanne en hun kinderen

Een spannende dag was het zaterdag 16 maart voor Mia en Suzanne en hun kinderen Jurre, Fenne, Niek en Jibbe uit Tilburg. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Aanleiding van deze dag is de ziekte van één van de ouders in het gezin.

TILBURG - In alle vroegte werden zij door Lenneke en Marjolein, twee vrijwilligsters van de stichting, welkom geheten. Zij hadden al eerder contact gehad met het gezin om door een intakegesprek alle nog niet vervulde dromen te achterhalen.

De Eemhof

Locatie was op De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper en een erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen. Daar was iets te drinken en een gebakje naar keuze en na het welkomstwoord gingen zij op pad. Allereerst werd er samen gekookt en was er een fotoshoot in de fotostudio. Na het uitgebreide lunchbuffet werd er in een truck gereden en in gave sportauto’s van het park afgescheurd. Ook werd er gevlogen in een helikopter, die ondanks de stevige wind en buien tóch de lucht in ging. Ter afsluiting beleefde het gezin een VR Experience. Na een gezellig samenzijn met live muziek en het diner was er voor alle kinderen een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag, waarmee ze de dag nog eens kunnen herbeleven.

Binnenkort ontvangen zij een film en foto’s van de opnamen die hun vrijwilligers van de dag gemaakt hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden