Afgelopen week mocht de Muziekids Studio de opbrengst van de pop-up store - een cheque van 250 euro - in ontvangst nemen.
Afgelopen week mocht de Muziekids Studio de opbrengst van de pop-up store - een cheque van 250 euro - in ontvangst nemen. (Foto: )

Ondernemen voor Studio

Wekelijks bezoeken groepen leerlingen van Onderwijscentrum Leijpark de Muziekids Studio in het ETZ. Altijd gezellig en ontspannend voor iedereen. Leerlingen 2 MBO-VMBO hebben vrijdag 29 maart via pop-up store leuke spulletjes verkocht in de hal van ETZ Elisabeth. Dit om het leervak ondernemen in de praktijk te brengen.

Door John Verbunt

TILBURG - Vanaf het moment dat de kraam open ging, liep alles bijzonder goed. Rond de klok van half drie in de middag was bijna alles uitverkocht. Dit was boven verwachting, vertelden de leerlingen me. Een mooie opsteker voor iedereen. Verkocht werden bijvoorbeeld pakketten met chocolademelk, slagroom en bijpassende mokken. Ook veel andere spulletjes die zo cadeau gedaan kunnen worden. Dit alles vond gretig aftrek bij patiënten en bezoekers.

Afgelopen week heb ik voor de Muziekids Studio de opbrengst - een cheque van 250 euro - in ontvangst mogen nemen. Door dit soort geweldige acties kunnen wij ons werk blijven doen in het ETZ. Fijn dat deze leerlingen door het in de praktijk brengen van lesstof veel kunnen betekenen voor andere (zieke) kinderen die dagelijks onze Studio bezoeken.

Vriend worden?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen of voor slechts 10 euro per jaar Vriend worden? Stuur dan een mail naar: promotilburg@muziekids.nl


--


Met vriendelijke groet.
John Verbunt
Studioleider Muziekids Tilburg
?

?
?
Guus Meeuwis Muziekids Studio in het ETZ
Hilvarenbeekseweg 60,
5022 GC Tilburg
?
T: 013-2211941 John 06-33180381
E: tilburg@muziekids.nl muziekidsjohnverbunt@gmail.com

Audrey Tulkens
Meer berichten