Op voor Jacques de Leeuw Prijs

De genomineerden van de Jacques de Leeuw Prijs 2019 presenteerden zich woensdag 10 april binnen Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK). Jaarlijks ontvangen de twee meest getalenteerde vierdejaarsstudenten van FHK deze prijs; één student van een uitvoerende opleiding en één student van een docentenopleiding.

TILBURG - Er zijn in totaal 10 genomineerden voor de Jacques de Leeuw Prijs 2019. In de categorie Docerend zijn dat: Sil van den Hout (Academie voor Muziekeducatie), Ruby Kieft (Academie voor Theater), Maaike Oldeboer (Academie voor Danseducatie) en Jana Roovers (Academie voor Beeldende Vorming).

In de categorie Uitvoerend zijn genomineerd: Claire Adams (Academy of Music and Performing Arts), Ali Clarke (Dance Academy)
Cal Courtney (Academy of Circus and Performance Art, ACaPA), Laura Hoogenstraaten (Academy of Art, Communication and Design, ArtCoDe), Carlota Lopez van de Logt (Rockacademie) en Natalie Salek (Academie voor Muziek- en Musicaltheater).
De prijs wordt ter beschikking gesteld door de Stichting Jacques de Leeuw. De genomineerden worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van nieuwe voorzitter Ton Rombouts. De prijswinnaars worden op dinsdag 2 juli in de Schouwburgzaal van Theaters Tilburg bekendgemaakt. Aan de prijs is een geldbedrag van 10.000 euro gekoppeld

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden