Na enkele weken zijn vrijwilligers ons gaan helpen en nu zijn we met een team van 16 enthousiastelingen 365 dagen per jaar geopend.
Na enkele weken zijn vrijwilligers ons gaan helpen en nu zijn we met een team van 16 enthousiastelingen 365 dagen per jaar geopend. (Foto: )

Uit Muziekids Studio: Studio viert 5-jarig bestaan

Door John Verbunt

TILBURG - We vieren binnenkort ons eerste lustrum. Maandag 20 mei is het precies vijf jaar geleden dat Guus Meeuwis met de toenmalige burgemeester Noordanus en enkele patiëntjes in het ETZ de Studio opende. Guus is destijds als bekende Tilburger gevraagd om zijn naam te verbinden aan onze Studio. Hij heeft ons daarmee de afgelopen 5 jaar ontzettend geholpen. Gewoon omdat hij dit initiatief een warm hart toedraagt. Hij verzet achter de schermen veel werk voor ons. Er is in die vijf jaar veel gebeurd en we zijn met z'n allen ontzettend gegroeid. Nu bezoeken dagelijks ongeveer 100 kinderen met familie onze Studio. We begonnen met twee studioleiders. Na enkele weken zijn vrijwilligers ons gaan helpen en nu zijn we met een team van 16 enthousiastelingen 365 dagen per jaar geopend. Eerst alleen op werkdagen. Later met hulp van 'buurvrouw' Jansen ook op alle feestdagen. En na een geweldige sponsoractie van Lions Roomley zijn onze deuren ook in de weekenden open. Ook veel basisscholen hebben ons geholpen met acties. Bovendien mogen we op onze verjaardag een cheque in ontvangst nemen van de Ronde Tafel Willem II. Iedereen is welkom op 20 mei, vanaf 14.00 uur. Volg route 86 op locatie ETZ Elisabeth. Wilt u ons steunen door Vriend te worden? Stuur ons een mailtje en we sturen u onze nieuwsbrief: promotilburg@muziekids.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden