Jan van den Broek vertelde op 31 januari over zijn bedrijf, biologische boerderij 't Schop. Belangstellenden kunnen zelf een kijkje gaan nemen, met de excursie van het Milieucafé op 1 juni (foto: Jasper Schoonhoven)
Jan van den Broek vertelde op 31 januari over zijn bedrijf, biologische boerderij 't Schop. Belangstellenden kunnen zelf een kijkje gaan nemen, met de excursie van het Milieucafé op 1 juni (foto: Jasper Schoonhoven) (Foto: Jasper Schoonhoven)

Met Milieucafé op de fiets naar bioboerderij 't Schop

TILBURG / HILVARENBEEK - Net als in het jubileumjaar 2018 verzorgt het Milieucafé in 2019 een aantal interessante excursies. Zo ook zaterdag 1 juni. Dan kunnen liefhebbers van biologisch boeren en van fietsen hun hart ophalen met een uitje naar biologische boerderij 't Schop in Hilvarenbeek. Aanmelden is nog mogelijk.

De excursie start om 11.00 uur met een gezamenlijke fietstocht van een klein uur. Die leidt langs een aantal mooie plekken ten zuiden van Tilburg. Zo tegen 12.00 uur komen de deelnemers aan bij 't Schop. Daar wacht een hapje en een drankje alvorens iedereen een uitgebreid kijkje krijgt over de boerderij, waarbij Jan van de Broek alles vertelt over de werkwijze van het biologische bedrijf.

Om 15.00 uur wacht de deelnemers, na een live interview door de redactie van het Milieucafé, een luxe broodje hamburger van de eigen Angus runderen, gebakken op de braai. Ook voor de niet-vleeseters is er iets smakelijk bereid.

Deelname aan de excursie, die om 16.00 uur afloopt, kost 10 euro. Bij aanmelding, via info@milieucafe.nl en tijdens het Milieucafé van 23 mei in Paradox, wordt de startlocatie bekend gemaakt. Biologisch boerderij 't Schop bevindt zich aan de Esbeekseweg 2 in Hilvarenbeek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden