Doordat alle groepen van peuters tot en met leerlingen van groep 8 hieraan meededen is er een enorm sponsorbedrag binnengehaald.
Doordat alle groepen van peuters tot en met leerlingen van groep 8 hieraan meededen is er een enorm sponsorbedrag binnengehaald. (Foto: )

Uit Muziekids Studio: Berkeloo voor Muziekids succes

Leerlingen van Basisschool Berkeloo uit Berkel-Enschot hebben onlangs een sponsorloop gehouden. Muziekids was het goede doel. Doordat alle groepen van peuters tot en met leerlingen van groep 8 hieraan meededen is er een enorm sponsorbedrag binnengehaald. We waren blij verrast toen vorige week het bedrag aan de leerlingen en aan ons bekend werd gemaakt. 6070 euro. Wie had dat gedacht.

Door John Verbunt

TILBURG - Naast de sponsorloop was er ook een Muziekweek. Alle groepen zijn hierbij aan bod gekomen. Vrijwilligers van onze Muziekidsstudio hebben zich ingezet om dit samen met het team van Berkeloo te organiseren. Er was een heuse slagwerkworkshop met heel veel trommels. Muziekactiviteiten voor alle leerlingen dus. Deze muziekweek bleek naast de sponsorloop een enorm succes.

Het mooie van acties die basisscholen organiseren is dat kinderen op deze manier iets doen om andere kinderen, die de pech hebben in het ziekenhuis te verblijven, enorm te helpen.

Woensdagavond 29 mei om 20.00 uur houden leerlingen van Fontys Muziekeducatie een benefietavond in de aula van het ETZ. Het thema wordt songfestival. Leerlingen zingen zelf alles live zingen en begeleiden zichzelf. Kaarten kosten 8,30 euro via ticketkantoor.nl.
Wie moeite heeft met computers kan bellen naar 06-33180381. °

Audrey Tulkens
Meer berichten