Iedereen kan dan komen kijken naar de resultaten van het afgelopen cursusjaar en informeren naar het aanbod voor het nieuwe cursusjaar dat in september van start gaat.
Iedereen kan dan komen kijken naar de resultaten van het afgelopen cursusjaar en informeren naar het aanbod voor het nieuwe cursusjaar dat in september van start gaat. (Foto: )

Expositie cursusjaar en open dag bij Atelier C-3

Atelier C-3 houdt op zondag 26 mei een expositie en open dag. Iedereen kan dan komen kijken naar de resultaten van het afgelopen cursusjaar en informeren naar het aanbod voor het nieuwe cursusjaar dat in september van start gaat.

TILBURG - Het cursusaanbod is divers. Voor zowel voor beginners als (ver)gevorderden is er een ruim scala aan mogelijkheden op het gebied van tekenen en schilderen. Denk dan aan tekenen en schilderen naar de waarneming, vrij schilderen (abstract/abstraherend) in acryl,
portret of model tekenen en schilderen (houtskool, krijt, pastel, acryl, aquarel), diverse penseeltechnieken (aquarel, gewassen inkt etc.).
De cursussen worden begeleid door docenten met deskundigheid en ervaring. Zij begeleiden de cursist op een individuele en persoonlijke manier bij zijn of haar ontdekkingstocht door het beeldende proces. De docenten kunnen de cursussen op 28 mei persoonlijk toelichten. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 10 personen.

De open dag is van 13.00 tot 17.00 uur in het atelier aan de Catherinedreef 3 in Tilburg, vlakbij de Goirkestraat/Hasseltse kerk. Meer informatie via Bart van der Weegen), 06-36127878, of kijk op de website van Atelier C-3:

www.atelierc3.nl

Audrey Tulkens
Meer berichten