Dit jaar zijn de podia groter met meer special effects, meer entertainment, zijn er meer food- en drinktrucks en heeft het terrein er met het Schrobbelè-feestcafé een nieuwe area bij. foto: Floris van Bergen
 Dit jaar zijn de podia groter met meer special effects, meer entertainment, zijn er meer food- en drinktrucks en heeft het terrein er met het Schrobbelè-feestcafé een nieuwe area bij. foto: Floris van Bergen (Foto: Floris van Bergen)

Hollandse Glorie naar Reeshof

Ook dit jaar kan men in het Reeshofpark luisteren naar het Hollandse Glorie Festival. Op zaterdag 29 juni staat de tweede editie van het festival op het programma. Meer dan 3.000 bezoekers kwamen vorig jaar op het festival af.

TILBURG - Dit jaar kan men meer artiesten verwachten, zijn de podia groter met meer special effects, meer entertainment, zijn er meer food- en drinktrucks en heeft het terrein er met het Schrobbelè-feestcafé een nieuwe area bij.

Op de Mainstage staan Tino Martin, Django Wagner, John West, Het Feestteam, Raymon Hermans, Zanger Kafke, Wesley Klein en Henk Dissel op. Ook Jordy van den Boer, Frank Smeekens en DJ Max Miller zijn van de partij

Wie fan is van het foute uur op Qmusic heeft geluk. Want in de Foute Tent komen de hele dag de allergrootste foute hits voorbij, die eigenlijk best wel goed zijn. Qmusic The Party is aanwezig met een foute party en meerdere Qmusic-dj’s. Ook treden Def Rhymz, DJ Ramo en Buren van de Brandweer op.

Het Schrobbelèr Feestcafé is een nieuwe area op Hollandse Glorie Festival. Hier kan men feesten en meezingen tijdens optredens van Henry Huijsmans, DJ Gewoon Geert en Tommy Santo.

Reguliere kaarten zijn voor 20 euro te koop via Jamin Heyhoef, Café Dongewijk en www.hollandse-glorie.nl. Aan de deur kosten ze 28 euro. Toegang is vanaf 18 jaar. Het festival duurt van 15.00 tot 23.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden