Foto: HANS KUSTERS

Concert Rewind-Backstage

In samenwerking met muziekcentrum Rewind en FoxFarm houdt Heyhoef-Backstage in juni vier zomeravondconcerten op het binnenterrein van FoxFarm. Het zijn gratis toegankelijke concert op vrijdagavond 7, 14, 21 en 28 juni van 20.00 tot 22.00 uur, met acts die goed passen bij wat er maandelijks bij Heyhoef-Backstage te beluisteren is. Op 7 juni speelt de Thin Lizzy-tributeband Minnesota, op 14 juni de Dave Warmerdam Band, op 21 juni John Hayes Doubleblood en op 28 juni de band Almost Cocker, een Joe Cocker-tribute.

TILBURG - De concerten zijn op een groot podium op de binnenplaats bij FoxFarm. Het terrein aan de Zuilichemstraat 2. Het terrein is toegankelijk vanaf 19.30 uur en de concerten starten om 20.00 uur. Parkeergelegenheid zal gecreëerd worden achter Cultuur- en Buurtcentrum FoxFarm (waar Rewind in gehuisvest is) en is bereikbaar via een speciale ingang aan de Reeshofweg 55 (volg de bewegwijzering). Buslijn 3 en 4 stoppen voor de deur, het NS-station is op loopafstand.

Op 7 juni wordt gestart met Minnesota. De Brabanders brengen classic-rocktributes. Op het programma staat een bijna integrale uitvoering van het Thin Lizzy-album Live and Dangerous.

Minnesota heeft meer Classic rock in petto. De oprichters zijn vier doorgewinterde Brabantse muzikanten met staat van dienst in diverse bands en projecten: Robkuhh, Mischamachine, Nielsnellis en JohnnyJ.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden