Justine Riddoch is Totally Tina en brengt een complete, spetterende show, een avond met de grootste hits van Tina Turner en tal van spannende kostuums.
Justine Riddoch is Totally Tina en brengt een complete, spetterende show, een avond met de grootste hits van Tina Turner en tal van spannende kostuums. (Foto: )

Tiende MidZomer Festival Goirle, drie dagen feest

De tiende editie van het gratis MidZomer Festival heeft van de organisatie weer een extra kwaliteitsinjectie gekregen. Drie dagen, 21, 22 en 23 juni, staat op het Kloosterplein in Goirle muziek centraal. Van Goirle Zingt tot de aansprekende tribute-act Tina Turner UK en de afsluiting door CoverUp!

Door Jan Loonen

GOIRLE - Het muzikale weekeinde wordt traditioneel geopend door Goirle Zingt. Het meezingfeest is de basis geweest voor de groei van het MidZomer Festival. Goirle Zingt heeft als thema: Royal Party. "We hopen dat de bezoekers zich niet alleen koninklijk gedragen maar met hun outfit ook een vleugje bijdragen aan de uitstraling van het meezingfeest", zegt Fons van Dijck, MZF-voorzitter.

De werkgroep Goirle Zingt maakt deze jubileumeditie een royaal gebaar met een super party vol verrassende effecten. "Centraal staat op vrijdag natuurlijk het meezingen. De werkgroep Goirle Zingt heeft aardig geïnvesteerd in de samenstelling van het repertoire. We zijn de koning te rijk dat we samen met het publiek een vorstelijk feestje kunnen bouwen tijdens deze midzomernacht!"

'Koninklijk' of 'party' verkleed? De organisatie kiest en 'prijst' de leukste outfit! De presentatie is in handen van Mark van Amelsvoort, Roy van Gils, Bart Melis. Verder geven de Ley River Bigband, Coverband Blast! Popkoor ZO!, De Vrolijke Noot, Ladies First, Vocal Sound de vrijdagavond vanaf 20.30 uur glans.

Justine Riddoch is Totally Tina en brengt een complete, spetterende show, een avond met de grootste hits van Tina Turner en tal van spannende kostuums.

Aansprekende danseressen ondersteunen de band op het podium. Het repertoire omvat nummers zoals I Can't Stand The Rain, Typical Male, Nutbush City Limits, Proud Mary en Simply The Best.

Geen enkele hit van Tina Turner ontbreekt op de zaterdagavond. In het voorprogramma staat That's Live. DJ Barend draait de avond aan elkaar. Aanvang 20.30 uur.

Het tweede lustrum van het MidZomer Festival wordt op zondagmiddag besloten met Triple B (Bands, Buitenspelen, Beleven). Om 15.00 uur treedt de de Back-Up Band (Muziekfabriek) op. Vanaf 17.00 uur staat de Dongense coverband CoverUp! op het podium. Triple B omvat voor de jeugd volop vermaak met een springkussen en een zandbak. Een poffertjes-, eet- en ijscotent larderen het Kloosterplein op zondagmiddag.

Audrey Tulkens
Meer berichten