De avond is niet alleen voor jonge ondernemers bedoeld. Ook jongeren die dromen over het ondernemerschap zijn welkom.
De avond is niet alleen voor jonge ondernemers bedoeld. Ook jongeren die dromen over het ondernemerschap zijn welkom. (Foto: )

Jonge Tilburgse ondernemers vertellen hun verhaal bij V39

De volgende generatie van Tilburgse ondernemers staat op dinsdag 25 juni centraal tijdens de ondernemersavond van het project NextGen013. Het evenement is een initiatief van Jongerenwerk R-Newt. Vier jonge ondernemers vertellen er in korte interactieve presentaties over het avontuur dat ze zijn aangegaan en aanwezigen krijgen de kans om al hun vragen over ondernemen te stellen aan de ondernemers en aan de aanwezige NextGen013 - adviseurs.

TILBURG - Niet alleen successen, maar ook obstakels komen daarbij aan de orde. Onder meer startende ondernemers Tommy en Stijn van 'Soon' komen aan het woord. Zij beginnen een beweging in de strijd tegen de taboos rondom mentale gezondheid. Het middel? Een toffe kledinglijn die dit onderwerp bespreekbaar moet maken.

"Eigenaarschap maakt gelukkig, net als resultaat zien van je werk." Dit besefte Michelle van de Wouw toen ze De Straatdrukkerij opstarte. Al snel volgde het besef van wat er bij ondernemerschap komt kijken en moest ze de rol aannemen van creatief 'genie', tekstschrijver, websitebouwer, boekhouder, marketeer en producer. De adrenaline die hierbij kwam kijken maakte het een geweldig avontuur. Inmiddels doet ze ander werk, maar ze kijkt met trots terug. Anwar Doppert van het bedrijf Icerollas bewijst dat iedereen kan ondernemen, mét of zónder opleiding. Hij zocht het avontuur op en begon vorig jaar zijn foodtruck met (heerlijke!) ijsrolletjes. Toch houdt hij niet op met dromen en hoopt hij uit te groeien tot een familiebedrijf dat 'moeilijk opvoedbare' jongeren een kans biedt om te exceleren. Joyce van Zadelhoff vertelt tijdens Next Gen Ondernemers Sessie over haar ervaringen als startende ZZP'er in de foto- en filmindustrie. Ze hoopt al reizend te kunnen werken maar ervaart gaandeweg dat ondernemen eenzaam kan zijn. Meer van deze inspirerende jongeren hoor je op 25 juni. De avond is niet alleen interessant voor jongeren die al ondernemer zijn. Ook jongeren die dromen over het ondernemerschap zijn meer dan welkom. Tijdens de vragensessie wissel je van gedachten met de ondernemers, met adviseurs en met de andere deelnemers over alles wat bij ondernemen komt kijken.

Aanmelden

Heb je interesse? Kom dan langs op dinsdag 25 juni bij V39 aan de Veemarktstraat 39. Start 19:00 uur en einde 21:00 uur, inloop vanaf 18:45 uur. De entree is gratis. Meld je vooraf aan via:

www.nextgen013.nl

Loïs de Jong
Meer berichten