De winnaars van de Vrijwilligersprijzen 2018.
De winnaars van de Vrijwilligersprijzen 2018. (Foto: )

De voordrachttermijn van de Vrijwilligersprijzen is geopend

TILBURG - De voordrachttermijn van de Vrijwilligersprijzen is geopend. Ken je een vrijwilliger uit de gemeente Tilburg die het verdient om in het zonnetje gezet te worden omdat hij/zij van onschatbare waarde is voor de samenleving? Ben je enorm onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg?

Het is nu mogelijk hem of haar voor één van de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg voor te dragen. Op de website www.vrijwilligerstilburg.nl zijn hiervoor de speciale voordrachtformulieren te downloaden.

Voordrachten kunnen worden ingestuurd tot en met 9 september. Uit alle inzendingen selecteert een deskundige jury drie vrijwilligers en drie organisaties. Deze genomineerden worden zaterdag 28 september bekend gemaakt in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen alle inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. Vrijdagavond 25 oktober wordt bekend wie de felbegeerde Vrijwilligersprijzen van dit jaar in de wacht hebben gesleept. De feestelijke uitreiking wordt verzorgd door Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken.

Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren, wordt er ook een jongerenvrijwilligersprijs uitgereikt. Voorgedragen vrijwilligers tot 22 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs.

Audrey Tulkens
Meer berichten