Het Hollandse Glorie Festival is aankomend weekend te vinden in het Reeshofpark. foto: Floris van Bergen
Het Hollandse Glorie Festival is aankomend weekend te vinden in het Reeshofpark. foto: Floris van Bergen (Foto: Floris van Bergen)

Hollandse Glorie in Reeshofpark

Het Hollandse Glorie Festival is aankomend weekend te vinden in het Reeshofpark. Op zaterdag 29 juni staat de tweede editie van het festival op het programma in Tilburg. Dit jaar zijn er nog meer artiesten, zijn de podia groter, meer special effects, meer food- en drinktrucks en heeft het terrein er met het Schrobbelèr feestcafé een nieuwe area bij.

TILBURG - Tino Martin, Django Wagner, John West, Het Feestteam, Raymon Hermans, Zanger Kafke, Wesley Klein en Henk Dissel zijn te zien op de mainstage. Ook Jordy van den Boer, Frank Smeekens en DJ Max Miller zijn er.

Wie fan is van het foute uur op Qmusic heeft geluk. Want in de Foute Tent komen de hele dag de allergrootste foute hits voorbij, die eigenlijk best wel goed zijn. Qmusic The Party FOUT is aanwezig met een fouteparty en meerdere Qmusic (radio) dj’s. Ook treden er artiesten op als Def Rhymz, DJ Ramo en Buren van de Brandweer.

Het Schrobbelèr Feestcafé is nieuw op Hollandse Glorie Festival, met optredens van Henry Huijsmans, DJ Gewoon Geert en Tommy Santo.

Kluisjes zijn aanwezig op het festivalterrein. Reserveren kan vanaf 27 juni via de website en op het festival zelf. Je betaalt geen borg en kunt het kluisje hele dag onbeperkt gebruiken met een code. Het festival duurt van 18.00 tot 23.00 uur en is toegankelijk vanaf 18 jaar. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop via hollandse-glorie.nl en 28 euro aan de deur.

Audrey Tulkens
Meer berichten