Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl.
Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl. (Foto: )

Vraag en Arbeid door De Krachtcentrale 013

In samenwerking met De Krachtcentrale 013 verschijnt om de week deze rubriek, waarin De Krachtcentrale 013 vragen van lezers over werk beantwoordt. Deze week de vraag van Astrid (36 jaar) uit Tilburg: Mijn baan als verkoopster geeft niet meer zoveel voldoening. Ik overweeg een switch te maken naar een baan in de zorg. Hoe pak ik dat aan?

TILBURG - Beste Astrid, Op dit moment zijn er volop vacatures én omscholingsmogelijkheden in de zorg, dus een dergelijke carrière switch is kansrijk! Je kunt eens beginnen met te kijken op de site www.brabantzorgnet.nl..Hier vind je veel vacatures en informatie over opleidingsmogelijkheden. Misschien ken je ook iemand die in de zorg werkt? Ga hier eens mee in gesprek, dat geeft waardevolle en eerlijke informatie. Ook worden er regelmatig informatiebijeenkomsten georganiseerd door zorginstellingen, bijvoorbeeld bij Amarant en de Wever. Hier krijg je informatie over concrete vacatures en kun je in gesprek over omscholingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld een BBL opleiding: je gaat dan werken en leren tegelijk. Dat betekent hard werken en daarna ben je vaak verzekerd van een vaste baan die voldoening geeft. Succes! Regine Griep

Regine Griep
Meer berichten