Giovanni Timmermans uit Udenhout ontving vorige week een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Van Zanen van Utrecht.
Giovanni Timmermans uit Udenhout ontving vorige week een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Van Zanen van Utrecht. (Foto: )

Koninklijke prijs voor Giovanni Timmermans

Giovanni Timmermans uit Udenhout ontving vorige week een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Van Zanen van Utrecht. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg deze onderscheiding vanwege zijn jarenlange vrijwillige inzet voor de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten.

Door Jan Loonen

UDENHOUT - De onderscheiding is uitgereikt tijdens de Algemene Ledenvergadering, waar de heer Timmermans afscheid nam als bestuursvoorzitter in Huize Molenaar, Korte Nieuwstraat 6 in Utrecht.

De heer Giovanni Timmermans (65) is sinds 1986 vrijwillig betrokken bij diverse commissies en verenigingen die belangen behartigen voor psychologen en psychotherapeuten in Nederland.

De laatste 12 jaar was hij voorzitter van de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt). Mede door zijn inzet is de belangenbehartiging voor deze beroepsgroep landelijk georganiseerd.

Gezien zijn jarenlange inzet worden zijn bijzondere verdiensten gewaardeerd en is Giovanni Timmermans daarom benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden