John moest in de Muziekidsstudio voor kinderen liedjes gaan zingen en merkte dat kinderen en hun ouders dat leuk vonden.
John moest in de Muziekidsstudio voor kinderen liedjes gaan zingen en merkte dat kinderen en hun ouders dat leuk vonden. (Foto: )

Uit Muziekids Studio: Iedereen kan zingen

Ikzelf ben helemaal geen zanger, maar als kind zong ik samen met m'n moeder altijd liedjes. Ook mijn opa zong altijd, kan ik me nog herinneren. Ik was dol op zingen. Toen ik 13 was zong ik in een koor, maar ik werd daar weggestuurd omdat mijn stem toch niet geschikt bleek.

Door John Verbunt

TILBURG - Ik studeerde toen wel al volop muziek en later ben ik gaan spelen. In de orkesten mocht ik in ieder geval nooit meezingen. Ik heb het weleens gevraagd, kreeg een microfoon, maar moest die vrijwel onmiddellijk weer inleveren. Ik heb dat altijd een gemis gevonden.

Vijf jaar geleden ben ik als studioleider begonnen in de Muziekids Studio. Ik moest voor kinderen liedjes gaan zingen en merkte dat kinderen en hun ouders dat leuk vonden. Ik moest over een enorme drempel heen. In begin durfde ik dat niet, maar toen ik hoorde dat ze het prima vonden, was ik over mijn schroom heen.

Ik vind het heerlijk en zing nu op mijn oude dag in de Muziekids Studio samen met kinderen ontzettend veel. Ik zing niet vals, maar heb gewoon geen geweldige stem. Voor de liedjes die we met de kinderen doen, blijkt hij toch bruikbaar. Ik ben er erg blij mee.

Heeft u ook niet zo'n geweldige stem, maar wel kleine kinderen? Schroom niet, zing gerust, want jonge kinderen vinden dat echt leuk.

Bent u nieuwsgierig naar onze studio? Volg route 86.

Audrey Tulkens
Meer berichten