Paul van loon is ook dit jaar aanwezig op Knetters, feest met Letters. foto: www.meneerenmevrouwvanhout.nl
Paul van loon is ook dit jaar aanwezig op Knetters, feest met Letters. foto: www.meneerenmevrouwvanhout.nl (Foto: www.meneerenmevrouwvanhout.nl )

Knetters: kinderfeest met letters

TILBURG - Kinderboekenfeest Knetters is dit jaar op zondag 29 september. Dit jaar is het festival van 13.00 tot 17.00 uur in 013 Poppodium. Een feest met letters, boeken, schrijvers, tekenaars en muziek, vlak voor de Kinderboekenweek. Waar kinderen worden uitgedaagd en geïnspireerd om te (blijven) lezen.

Kinderen kunnen meereizen met hun favoriete boeken. Zo zijn er onder andere voorstellingen en workshops, ontmoeten kinderen hun favoriete schrijvers en zien ze illustrators aan het werk. Een gevarieerd programma met onder andere de Griezelbus met Onnoval en Paul van Loon, een knutselactiviteit onder leiding van Natascha Stenvert (bekend van André het astronautje) met recyclebaar materiaal. Milja Praagman (Zilveren Penseel voor prentenboek Omdat ik je zo graag zie) en Gideon Samson (Vlag en Wimpel toegekend aan Alle dieren drijven) maken samen met de kinderen een nieuw verhaal, met zelfgeschreven personages en tekeningen. Zelf boekenleggers drukken in samenwerking met Studio Zeedauw is mogelijk en er is een workshop rappen met spoken word-artiest Elten Kiene.
Kinderboekenfestival Knetters is een initiatief van Spil (Stichting Plezier in lezen), dit jaar voor het eerst in samenwerking met Tilt.

Kijk voor meer info, kaartjes voor Knetters en het programma op:

www.tilt.nu

Meer berichten