Miranda heeft altijd gezegd een groot feest te geven als ze 25 jaar genezen zou zijn. Ze koos als goed doel voor de Muziekids Studio.
Miranda heeft altijd gezegd een groot feest te geven als ze 25 jaar genezen zou zijn. Ze koos als goed doel voor de Muziekids Studio. (Foto: )

Bijzondere gift voor Studio Muziekids

Door John Verbunt

TILBURG - De Muziekids Studio in ETZ Elisabeth is volkomen afhankelijk van giften en donaties. We zijn daarom altijd enorm blij met de acties en initiatieven van mensen, scholen, verenigingen, et cetera om geld in te zamelen. Alleen zo kunnen we met een team van 14 vrijwilligers en 3 studioleiders 365 dagen per jaar enorm veel betekenen voor alle kinderen en patiënten die in het ETZ verpleegd worden.
Onlangs kregen we een heel bijzondere gift van Miranda en Erik. Een kwart eeuw geleden werd op 13-jarige leeftijd bij Miranda een agressieve hersentumor geconstateerd. Een zware operatie volgde, waarvan niet zeker was wat de uitkomst zou zijn. Wonderwel pakte de operatie heel goed uit. Daardoor kon Miranda zich helemaal op haar toekomst gaan richten. Ze is ruim 20 jaar geleden getrouwd met haar Erik en werkt in de zorg met dementerende patiënten. Miranda staat door haar ziekte en herstel heel anders in het leven. Zij genieten bewust van elke dag. Miranda is nu vastbesloten minimaal honderd jaar te worden. Ze heeft altijd gezegd een groot feest te geven als ze 25 jaar genezen zou zijn. Dit feest vond onlangs plaats. Miranda en Erik kozen als goed doel voor de Muziekids Studio. Met de gift van 1.500 euro kunnen wij weer veel moois doen voor de patiëntjes en hun naasten op de kinderafdeling. Wij wensen Miranda en Erik nog heel veel mooie, gezonde jaren toe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden