Film kijken vanuit de auto (of vanaf de motorkap)
Film kijken vanuit de auto (of vanaf de motorkap) (Foto: )

Dubbele primeur bij 1e McDrive-in Cinema

TILBURG - Op de parkeerplaats van McDonald's Tilburg Reeshof werd op 30 juli opnieuw een feestelijke en onverwachte happening toegevoegd aan een zomer vol verrassingen: de allereerste McDrive-in Cinema in Nederland ooit!

Voor de allereerste McDrive-in Cinema van Nederland werd de parkeerplaats van McDonald's Tilburg Reeshof omgetoverd tot een 'American Style' Drive-in bioscoop. Compleet met een crew die op rollerskates de bezoekers voorzag van gratis lekkere hapjes en drankjes.

Het perfecte zomeravondgevoel: de voorstelling begon zodra de zon onder ging.

Vanuit hun auto (of op de motorkap) konden de gasten naar een unieke voorpremière kijken op het XL-projectiescherm: de eerste openbare vertoning van Wat Is Dan Liefde (van de makers van Soof, 12+ gekeurd). De film beleeft officieel pas op 17 oktober de landelijke première, maar zorgde die avond na zonsondergang al voor het perfecte zomeravondgevoel in de McDrive-in Cinema. De voorstelling duurde ruim anderhalf uur.

De organisatie van de eerste McDrive-in Cinema was één van de feestelijke evenementen in de Summer Surprises campagne van McDonald's.

Over McDonald's Nederland

Wekelijks biedt McDonald's Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald's 249 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden