Voor het 6e jaar klinkt er weer heerlijke muziek rondom het terras van Grotto in de Oude Warande @stadsbos013
Voor het 6e jaar klinkt er weer heerlijke muziek rondom het terras van Grotto in de Oude Warande @stadsbos013 (Foto: )

Het is weer tijd voor Grotto Live in Stadsbos013

Tilburg - Op de zaterdagen 10, 17, 24 en 31 augustus is het weer tijd voor Grotto Live. Voor het 6e jaar klinkt er weer heerlijke muziek rondom het terras van Grotto in de Oude Warande @stadsbos013.

Kom genieten op de zaterdagmiddag in het hart van de Oude Warande, vanaf 15.00 zal de muziek klinken. Zes jaar geleden is Grotto begonnen met Grotto Live, toen nog kleinschalig maar steeds meer mensen weten het mooie plekje te vinden, en tevens blijft het speciaal en intiem.

Haal je drankje bij Grotto, zoek een plekje op het terras, op de boomstammen of pak een kleedje en ontspan en geniet van de diversiteit van muziek op de zaterdagen in Augustus.

Kom je op de fiets dan kun je doorfietsen tot Grotto, met de auto kun je parkeren bij Auberge du Bonheur, Tilburg University of bij het spoor bij de Zwartvenseweg en dan een stukje door het bos wandelen.

Programma:

Zaterdag 10/8 Linda!

Zaterdag 17/8 Sayezz

Zaterdag 24/8 Raak de Snaar

Zaterdag 31/8 Awash

Aanvang 15.00

Toegang is gratis.

Op 10 augustus bijt LINDA! de spits af. LINDA! is een Tilburgse dame die al wat jaren in Oisterwijk woont maar nog graag ronddwaalt in het Tilburgse. Een middag met easy-listening muziek rondom de boom bij Grotto.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden