Op dit moment zijn er 12 vrijwilligers actief in de Muziekids Studio. Op de foto zijn ze te zien met de studioleiding en naamgever Guus Meeuwis. foto: ETZ | Joost Pistorius
Op dit moment zijn er 12 vrijwilligers actief in de Muziekids Studio. Op de foto zijn ze te zien met de studioleiding en naamgever Guus Meeuwis. foto: ETZ | Joost Pistorius (Foto: ETZ | Joost Pistorius)

Uit Muziekids Studio: Studio zoekt vrijwilligers

De vakantieperiode loopt op z'n einde. Scholen gaan weer beginnen en in het ETZ wordt het ook weer drukker. Door de fusie van de ziekenhuizen enkele jaren geleden is er al veel veranderd. Steeds meer patiënten gaan in het ETZ verpleegd worden. Door deze verandering, die nu al is ingezet, krijgen wij het in onze Muziekids Studio ook steeds drukker.

Door John Verbunt

TILBURG - Er wordt vanuit het ziekenhuis steeds vaker een beroep op ons gedaan. We hebben nu in onze studio 12 vrijwilligers. Om in de toekomst aan de stijgende vraag vanuit het ETZ te voldoen, zouden we blij zijn met nog enkele mensen.
Iedere vrijwilliger komt een vast dagdeel per week. De ochtend van 09.30 tot 13.00 uur. De middag van 12.00 tot 16.00 uur. Momenteel kunnen we maandag- en vrijdagmiddag nog mensen gebruiken.

Ben je 18+, speel je een begeleidingsinstrument, zoals gitaar, piano, accordeon of ukelele, en vindt je het ook niet erg om erbij te zingen dan ben je meer dan welkom om eens kennis te komen maken. Kinderen en patiënten blij maken met een liedje of muziekje geeft ontzettend veel voldoening en daar doen we het allemaal voor!

Geïnteresseerd? Kom eens langs of stuur een mailtje naar tilburg@muziekids.nl. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Mail naar promotilburg@muziekids.nl. Dan houden we u regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Audrey Tulkens
Meer berichten