De twee routes van 70 en 110 kilometer slingeren door bossen en heide, langs vennen en duinen, kastelen, kloosters en authentieke dorpen. 
De twee routes van 70 en 110 kilometer slingeren door bossen en heide, langs vennen en duinen, kastelen, kloosters en authentieke dorpen.  (Foto: )

Wielerevent Brabants Mooiste

De eerste editie van wielertocht Brabants Mooiste start op zondag 1 september vanaf de Lind in Oisterwijk. Het is een initiatief van zes fietsvrienden uit Oisterwijk.

OISTERWIJK - De twee routes van 70 en 110 kilometer slingeren door bossen en heide, langs vennen en duinen, kastelen, kloosters en authentieke dorpen. Leden van Wielerclub van het jaar, Velocity Ladies Eindhoven, staan aan de start van de Ladies Ride van Brabants Mooiste. Vrouwelijke deelnemers kunnen hierbij aansluiten om 10.00 uur.

Op de pauzeplek zijn onder meer vers belegde broodjes en aan de finish in Oisterwijk wordt een streekbiertje aangeboden. Ook zijn daar foodtrucks, tientallen Brabantse bieren en muzikaal entertainment.

De Brabantse profrenster Puck Moonen geeft een clinic voor tien deelnemers van deze toertocht. Deze kunnen kans maken door mee te doen aan de Brabants Fitste Verkiezing die op het finishplein gehouden wordt.

www.brabantsmooiste.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden