De Foute Party is een verkleedfestijn waar ruim 90 procent van de bezoekers altijd verkleed komt.  foto: Floris van Bergen
De Foute Party is een verkleedfestijn waar ruim 90 procent van de bezoekers altijd verkleed komt. foto: Floris van Bergen (Foto: Floris van Bergen)

Qmusic The Party dit weekend

Qmusic The Party keert zaterdag 14 september vanaf 18.00 uur terug met een super XL editie in de Koepelhal. Een heerlijke foute avond met optredens van Vengaboys, T-Spoon, Lawineboys en Qmusic-dj’s.

TILBURG - De organisatie heeft met de Vengaboys een internationale act weten te boeken. Titels als ‘Boom,Boom,Boom,Boom’, ‘We’re Going To Ibiza’, ‘We Like To Party’ en ‘To Brazil’ zijn vandaag de dag nog steeds wereldwijd erg populair.

Ook met de groep T-Spoon is het altijd een feest met hun monsterhit ‘Sex On The Beach’. Verder zullen de Lawineboys de tent afbreken en uiteraard zullen de Qmusic-dj’s zorgen dat het Foute Uur hele avond centraal staat en daarmee het feest compleet maken.

Qmusic The Party FOUT XL staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! ‘Y-M-C-A!’, ‘No no no no!’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex On The Beach’, ‘Mamma Mia’, ‘Rainbow In The Sky’.. alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen! Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter. De Foute Party is een verkleedfestijn waar ruim 90 procent van de bezoekers altijd verkleed komt. Het is overigens niet verplicht om verkleed te komen.

Tickets kosten 20 euro via www.q2fouteparty.nl. Aan de deur kosten ze 28 euro. Toegang is vanaf 18 jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden