Vertel jouw droom voor Tilburg tijdens de Pitch Night van Stadsmakers013 op 31 oktober bij Doloris. Foto: Greg Rakozy.
Vertel jouw droom voor Tilburg tijdens de Pitch Night van Stadsmakers013 op 31 oktober bij Doloris. Foto: Greg Rakozy. (Foto: )

Pitch jouw idee om de stad nog beter te maken voor jongeren

Heb jij een idee om Tilburg nog toffer en beter te maken voor jongeren en ben je tussen 16 en 30 jaar? En zou je de challenge willen aangaan om je idee ook echt uit te voeren? Tijdens de Pitch Night, op 31 oktober bij Doloris, krijg je de kans om jouw challenge in vijf minuten te pitchen aan een jury. De beste ideeën maken kans op een kickstart voucherbedrag van 500 tot 1000 euro voor de uitvoering.

Door Lois de Jong

TILBURG - Welke challenge wil jij aangaan? Wil je een toffe jongeren ontmoetingsplek in je wijk regelen, een sporttoernooi opzetten, of een videokanaal voor Tilburgse jongeren uit de grond stampen? Heb je een idee wat heel Tilburg aangaat of juist alleen jouw wijk? Geen idee is te gek! Belangrijkste voorwaarde is dat het Tilburgse jongeren verbindt, motiveert en activeert. Het moet binnen een jaar kunnen worden uitgevoerd met een bedrag tussen de 500 en 1000 euro. Alle spelregels en tips voor je pitch staan op www.stadsmakers013.nl. Daar kun je je gelijk ook aanmelden voor de pitch (of als publiek). Na afloop van de pitches vindt een borrel plaats en kun je in gesprek met raadsleden. Samen maken we Tilburg een stukje mooier voor jongeren. Je hebt meer invloed dan je denkt! De avond start om 19:00 uur en eindigt om 21:30 uur. De entree is gratis. Locatie is de Rooftop bar bij Doloris, een supertoffe nieuwe locatie in het hart van de stad.

Wat is jouw droom voor Tilburg?

Het idee voor de Pitch Night is ontstaan tijdens een brainstormbijeenkomst van jongeren en raadsleden. De realisatie van de Pitch Night gebeurt door Stadsmakers013, een aanjaag- en coachingsproject van Jongerenwerk R-Newt. Stadsmakers013 faciliteert een reeks van positieve maatschappelijke projecten en initiatieven vanuit Tilburgse jongeren, waaronder de Pitch Night. De winnaars van de Pitch Night krijgen bij de uitvoering van hun challenges ondersteuning op maat van R-Newt. Vind je het pitchen spannend, maar wil je wel meedoen met de Pitch Night? Geen probleem, Stadsmakers013 organiseert, in de week voorafgaand aan het evenement, een pitch oefenavond op 24 oktober. Je krijgt dan praktische tips en we doen samen een aantal oefeningen. Deelname daaraan is niet verplicht maar wel tof! Via het aanmeldformulier voor de Pitch Night, te vinden via onderstaande website, kun je aangeven of je aan de oefenavond wilt deelnemen.

www.stadsmakers013.nl

Loïs de Jong
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden