De Jongeren Pitch Night vindt plaats bij Doloris. Deze inspirerende plek biedt het perfecte decor om je toffe ideeën voor Tilburg te vertellen.
De Jongeren Pitch Night vindt plaats bij Doloris. Deze inspirerende plek biedt het perfecte decor om je toffe ideeën voor Tilburg te vertellen. (Foto: )

Vertel jouw idee voor Tilburg tijdens de Jongeren Pitch Night

Heb jij een idee om Tilburg nog toffer en beter te maken voor jongeren en ben je tussen 16 en 30 jaar? En zou je de challenge willen aangaan om je idee ook echt uit te voeren? Tijdens de Pitch Night, op 31 oktober bij Doloris, krijg je de kans om jouw challenge in vijf minuten te pitchen aan een jury. De beste ideeën maken kans op een kickstart voucherbedrag van 500 tot 1000 euro voor de uitvoering.

TILBURG - Het idee voor de Pitch Night is ontstaan tijdens een brainstormbijeenkomst van jongeren en raadsleden. De realisatie van de Pitch Night gebeurt door Stadsmakers013, een aanjaag- en coachingsproject van Jongerenwerk R-Newt. Stadsmakers013 faciliteert een reeks van positieve maatschappelijke projecten en initiatieven vanuit Tilburgse jongeren, waaronder de Pitch Night. De winnaars van de Pitch Night krijgen bij de uitvoering van hun challenges ondersteuning op maat van R-Newt.

Welke challenge wil jij aangaan?

De avond vindt plaats bij Doloris, een inspirerende plek en het perfecte decor om je toffe ideeën voor Tilburg te vertellen. Welke challenge wil jij aangaan? Wil je een toffe jongeren ontmoetingsplek in je wijk regelen, een sporttoernooi opzetten, of een videokanaal voor Tilburgse jongeren uit de grond stampen? Heb je een idee wat heel Tilburg aangaat of juist alleen jouw wijk? Geen idee is te gek! Belangrijkste voorwaarde is dat het Tilburgse jongeren verbindt, motiveert en activeert. Het moet binnen een jaar kunnen worden uitgevoerd met een bedrag tussen de 500 en 1000 euro. Alle spelregels en tips voor je pitch staan op www.stadsmakers013.nl. Daar kun je je gelijk ook aanmelden voor de pitch (of als publiek). Na afloop van de pitches vindt een borrel plaats en kun je in gesprek met raadsleden. De avond start om 19:00 uur en eindigt om 21:30 uur. De entree is gratis. Vind je het pitchen spannend, maar wil je wel meedoen met de Pitch Night? Geen zorgen, het pitchen gebeurt in een informele setting waarbij je kort wordt geïnterviewd. Het in detail uitwerken van je plan, hoeft pas als je idee is uitgekozen. Wil je warmdraaien of je idee vooraf alvast aan anderen voorleggen? Dat kan tijdens de brainstorm- en oefenavond op 24 oktober bij V39 om 19:00. Deelname daaraan is niet verplicht maar wel tof! Via het aanmeldformulier voor de Pitch Night, te vinden via onderstaande website, kun je aangeven of je aan de oefenavond wilt deelnemen.

www.stadsmakers013.nl

Loïs de Jong
Meer berichten