foto: Jaap Dijks
foto: Jaap Dijks (Foto: Jaap Dijks)

Stadsquiz voor Quiet

Cabaretier Steven Brunswijk presenteert nogmaals de Stadsquiz Tilburg. Hij is naast zijn theatervoorstellingen bekend van televisieprogramma's zoals The Big Escape, Expeditie Robinson en Het Perfecte Plaatje. De tweede editie van dit nieuwe gezellige Tilburgse evenement vindt op zaterdagavond 2 november plaats in het Koning Willem II Stadion. De opbrengst gaat weer naar een goed doel: de Quiet Community, dat zich inzet voor armoedesituaties. Dit jaar is het goedkoper om mee te doen en er komen meer doe-vragen.

TILBURG - Tijdens de quiz moeten de teams meer dan tweehonderd vragen beantwoorden in diverse rubrieken, maar meestal gerelateerd aan de stad. Erwin Boons van organisator Kiwanis: "Wij zijn blij dat Steven weer bereid is om de stadsquiz te presenteren. Hij is enthousiast en wij denken dat hij er samen met DJ Bas net als vorig jaar weer een echt feestje van zal maken."
Volgens  Boons zijn er dit jaar meer doe-opdrachten in de quiz verwerkt en is deelname aantrekkelijker gemaakt. "Een particulier team betaalt nog maar 75 euro. Er kan ook worden ingeschreven als zakelijk team en daarnaast zijn er diverse mogelijkheden tot sponsoring. Zo kan een bedrijf of team ook vanuit één van de skyboxen deelnemen, inclusief hapjes en drankjes. Er is nog een beperkt aantal skyboxen beschikbaar."

Inschrijven kan op www.stadsquiztilburg.nl. Daar staat ook alle informatie over de quiz, het goede doel en de sponsormogelijkheden. foto: Jaap Dijks

Audrey Tulkens
Meer berichten