Naast Heyhoef-Backstage is wijkcentrum Heyhoef nu nog een muzikale activiteit rijker. Heyhoef-Muziekfabriek is elke eerste zondag van de maand. foto: Hans Kusters
Naast Heyhoef-Backstage is wijkcentrum Heyhoef nu nog een muzikale activiteit rijker. Heyhoef-Muziekfabriek is elke eerste zondag van de maand. foto: Hans Kusters (Foto: HANS KUSTERS)

Heyhoef Muziekfabriek krijgt vervolg

Vorige maand op zondagmiddag 6 oktober werd er in Wijkcentrum Heyhoef gestart met de maandelijkse jamsessies telkens op de eerste zondag van de maand onder de titel 'Heyhoef-Muziekfabriek'. De eerste editie kende een zeer succesvol verloop en daarom wordt er nu vervolg gegeven met een editie op zondag 3 november.

TILBURG - De Heyhoef BackUpband vormt het productieteam van deze muzikale formule. Zij verzorgen de indeling/begeleiding voor zangers (m/v) en instrumentalisten en roepen hen op zich aan te melden om het eigen talent te tonen en te ontwikkelen! Er ontstaat een enorme energie en synergie tussen performers, muzikanten en publiek en resulteert in een muzikaal feest.

Improvisatie, alertheid, passie en creativiteit als fundament om het beste van iedereen op het podium te delen. Muzikanten kunnen zich aanmelden via muziekfabriek@heyhoef-backstage.nl

Wijkcentrum Heyhoef in de Reeshof staat inmiddels bekend als het muzikaal kloppende hart van dit grootste stadsdeel van Tilburg waar ook al 5 jaar muziekpodium Heyhoef-Backstage haar thuisbasis heeft. Met een laagdrempelige karakter in een budgetvriendelijke ambiance ontmoet je elkaar op de eerst zondagmiddag van de maand tussen 15.00 uur tot 18.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden