Met de inkomsten uit de verkoop van de boeken steunt Boekenschop allerlei mooie projecten.
Met de inkomsten uit de verkoop van de boeken steunt Boekenschop allerlei mooie projecten. (Foto: )

Boekenschop steunt Muziekids

Aan de Bredaseweg 256 is Boekenschop gevestigd, een winkel in tweedehands boeken. Met de inkomsten uit de verkoop van de boeken steunt Boekenschop allerlei mooie projecten. Ook wij worden gesteund door Boekenschop. Zo ontving de Muziekids Studio drie jaar geleden een aardig bedrag.

Door John Verbunt

TILBURG - We wilden destijds enkele instrumentjes aanschaffen en ook een groot magneetbord voor de vele bedankjes en brieven. Na een verzoekje aan de stichting Boekenschop was het snel geregeld.

Verzoek
De organisatie werkt laagdrempelig. Als je als vereniging net dat steuntje in de rug nodig hebt om iets moois te kunnen doen, kun je een verzoek indienen om financiële ondersteuning. Een prachtig maatschappelijk initiatief.

Zoek je een boek? Ga dan eens kijken op de Bredaseweg. Zo help je dit moois in stand te houden.

Enkele weken geleden bestond de landelijke stichting Muziekids tien jaar. Dit werd feestelijk gevierd in Aalsmeer. Inmiddels heeft Muziekids studio's in vijf ziekenhuizen en zijn er landelijk veel mensen mee bezig. We zijn vanuit Tilburg met zeventien medewerkers (studioleiders en vrijwilligers) in één bus naar Aalsmeer gereden. Met dank aan Boekenschop.

Meer weten over Muziekids? Stuur een mail naar promotilburg@muziekids.nl

Audrey Tulkens
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden