De Drie Koningen voor de Heikese kerk, van links naar rechts: Paul Spapens, Jim Stewart en Jace van de Ven. Foto: Christel Doevendans.
De Drie Koningen voor de Heikese kerk, van links naar rechts: Paul Spapens, Jim Stewart en Jace van de Ven. Foto: Christel Doevendans. (Foto: )

FOTO'S - Driekoningenstoet en Vierde Geschenk

Ongewone taferelen afgelopen zondag in de Heuvelse kerk. Samen met wethouder Esmah Lahlah (sociale zaken) bespeelde burgemeester Theo Weterings een rommelpot. Korte tijd later kwam er doodgemoedereerd een kameel de kerk binnenstappen. En pastoor Jan van Noorwegen zag dat het goed was. Voor de tweede keer speelde de Driekoningenintocht zich af in de kerk. Dit bijzondere evenement als onderdeel van Het Vierde Geschenk wekte veel enthousiasme onder het publiek dat massaal belangstelling toonde. Bij het Vierde Geschenk delen kinderen speelgoed met kinderen die het veel minder breed hebben.

De Drie Koningen voor de Heikese kerk, van links naar rechts: Paul Spapens, Jim Stewart en Jace van de Ven. Foto: Christel Doevendans.
Het was een zeer kleurrijk geheel dat zich bij de Heikese kerk, in de Heuvelstraat, op de Heuvel en in de Heuvelse kerk afspeelde. De Drie Koningen op en bij kamelen, zingende koren en zingende mensen, muziekgroepen en schapen.

Audrey Tulkens
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden