Kunstenaar Antoine Kroes creëerde deze Nederlandstalige ElectroPop waarbij niet de zanger, maar de virtuele DANZMAN centraal staat.
Kunstenaar Antoine Kroes creëerde deze Nederlandstalige ElectroPop waarbij niet de zanger, maar de virtuele DANZMAN centraal staat. (Foto: )

Virtuele Nederpop door DANZMAN bij CoolVibes

Het 'Pop-Up' muziekpodium in de Reeshof Heyhoef-Backstage is van start gegaan met een nieuwe formule getiteld CoolVibes. Dit is een aanvullend programma op de Backstage-concerten.

TILBURG - Met Heyhoef-CoolVibes gaat men meer op zoek naar de grenzen van muziekstromingen zoals americana, singer-songwriters, akoestische, hedendaagse Jazz, altcountry, indirock en een vleugje vernieuwende en actuele muziek. Kleinschalig, spannend, subtiel en uitdagend, een plek waar ongekend jong talent uit Reeshof en het Hart van Brabant ook een podium krijgt.

Kunstenaar Antoine Kroes creëerde deze Nederlandstalige ElectroPop waarbij niet de zanger, maar de virtuele DANZMAN centraal staat. Via een multimediale performance, ondersteund door twee musici, beleef je de spirituele, muzikale reis van DANZMAN.

Lezers van Stadsnieuws maken kans op 2x2 kaarten voor DANZMAN. Wie mee wil doen stuurt uiterlijk vrijdag 10 januari een mailtje naar info@heyhoef-backstage.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden