Al jarenlang bezorgen Edwin en Marina Smits maaltijden bij de mensen aan huis in de regio van Tilburg, Waalwijk en Vught.
Al jarenlang bezorgen Edwin en Marina Smits maaltijden bij de mensen aan huis in de regio van Tilburg, Waalwijk en Vught. (Foto: )

'Je stelt je eigen maaltijd samen en bepaalt dus zelf wat je eet'

Vers en gezond eten gaat voor ouderen niet vanzelf. Ze hebben niet altijd de fysieke en mentale kracht om boodschappen te doen en te koken en zijn vaker minder mobiel, waardoor de warme maaltijd er vaak bij inschiet. De maaltijdservice van Eten met gemak van Edwin en Marina Smits biedt uitkomst. Zij bezorgen versgekookte maaltijden voor in de koelkast persoonlijk aan huis.

UDENHOUT - "Klanten stellen hun eigen maaltijd samen en bepalen bij ons dus zelf wat ze eten", vertelt Edwin Smits.
Al jarenlang bezorgen Edwin en Marina Smits maaltijden bij de mensen aan huis in de regio van Tilburg, Waalwijk en Vught. Ze zijn inmiddels graag geziene gasten in de regio: "Als ik maaltijden kom bezorgen zet ik de gerechten in de koelkast, vul samen met de klant de menulijsten in en maak graag nog even een praatje."
De klanten in de regio krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden persoonlijk aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. "Erg handig voor wanneer het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst."
Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken. Marina: "Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu's, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje."
Gerechten kosten vanaf 6,39 euro. Een proefbox met drie gerechten kost 14,95 euro en is te bestellen via013-8200954.

Audrey Tulkens
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden