Woezel en Pip beleven een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. foto: Wim Lanser
Woezel en Pip beleven een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. foto: Wim Lanser (Foto: Wim Lanser)

Woezel & Pip en de Tijdmachine

In 'Woezel & Pip en de Tijdmachine' beleven de hondjes op zaterdag 25 januari om 13.00 en 16.00 uur een spannende reis door de tijd in Theaters Tilburg.

TILBURG - Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurt. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf twee jaar.

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen.

Na de voorstelling kan er geknuffeld worden met de levensgrote pluchen knuffels van Woezel en Pip. Kinderen mogen een tekening maken van de tijdmachine die zij zouden bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel en Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium.

Win kaarten
Kaarten kosten 10 euro. Lezers van Stadsnieuws maken kans op 2 gratis kaarten en een prijzenpakket. Weet jij het antwoord op de vraag: Wie zijn de vriendjes van Woezel & Pip? Mail je antwoord vóór woensdag 22 januari naar publiciteit@vanhoorne.com en maak kans!

Audrey Tulkens
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden