Theater Terra, bekend van Welterusten Kleine Beer en Kikker en de Vallende Ster, brengt de wereld van Kikker tot leven in een nieuwe familiemusical. foto: Boy Hazes
Theater Terra, bekend van Welterusten Kleine Beer en Kikker en de Vallende Ster, brengt de wereld van Kikker tot leven in een nieuwe familiemusical. foto: Boy Hazes (Foto: Boy Hazes)

Musical Kikker en het Avontuur

Theater Terra, bekend van Welterusten Kleine Beer en Kikker en de Vallende Ster, brengt de wereld van Kikker tot leven in een nieuwe familiemusical, naar de boeken van Max Velthuijs.

TILBURG - Deze musical voor iedereen vanaf 4 jaar, is op zondag 9 februari om 16.00 uur komen te zien bij Theaters Tilburg.

Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij moedig hulp halen.

Na de voorstelling mag iedereen met Kikker op de foto. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.theaterterra.nl.

Theater Terra
Theater Terra maakt al meer 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.

Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou, Welterusten Kleine Beer, De Kleine Zeemeermin en Aladdin.

Naast Kikker en het Avontuur is dit seizoen ook Peter Pan van Theater Terra in heel Nederland en Vlaanderen te zien.

Audrey Tulkens
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden