Een groep vierdejaars studenten van Fontys Muziektheater gaat zeer divers musicalrepertoire uitvoeren tijdens het benefiet.
Een groep vierdejaars studenten van Fontys Muziektheater gaat zeer divers musicalrepertoire uitvoeren tijdens het benefiet. (Foto: )

Benefietconcert voor Muziekids

Onze Muziekidsstudio krijgt geen subsidie. We kunnen ons werk op de kinderafdeling en in het ziekenhuis doen door giften en acties van iedereen die ons wil steunen. We zijn daarom ook blij verrast met een benefiet door studenten van Fontys Muziektheater. Graag aandacht voor het volgende:

Door John Verbunt

TILBURG - Op woensdagavond 4 maart om 19.00 uur gaat er iets moois gebeuren en u bent hierbij van harte uitgenodigd.
Een groep vierdejaars studenten van Fontys Muziektheater gaat zeer divers musicalrepertoire uitvoeren. Dit musicalrepertoire met hoofdzakelijk duetten en een aantal koorstukken kunt u bij gaan wonen in de Muziekzaal van Fontys Hogeschool voor de Kunsten op het Zwijsenplein 1 in Tilburg, naast de ingang van de Concertzaal van Theaters Tilburg.
U bent van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen. Het belooft erg mooi te worden.
Entreeprijs is 10 euro. Ook zijn er meerdere VIP-arrangementen verkrijgbaar. Een VIP-arrangement kost 15 euro, daarvoor krijgt u hapjes, een drankje en zit u op de eerste rang.
De volledige opbrengst uit de kaartverkoop en de hapjes en drankjes die zij in de pauze zullen verkopen gaat geschonken worden aan onze Muziekidsstudio. Een geweldig leuke actie van de studenten.
De kaarten kunnen gereserveerd worden via de mail: benefietconcert2020@gmail.com

 

Audrey Tulkens
Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden