De Kruikenloop op 22 februari is en carnavaleske hardloopwedstrijd voor jong en oud. foto: Wilma Verhoeven
De Kruikenloop op 22 februari is en carnavaleske hardloopwedstrijd voor jong en oud. foto: Wilma Verhoeven (Foto: )

Kruikenloop en Verbeeten Challenge werken samen

Op zaterdag 22 februari vindt de 34e Kruikenloop plaats. Een carnavaleske hardloopwedstrijd voor jong en oud. Er kan worden gelopen op de afstanden: 5, 10 en 15 kilometer en de jeugdloop van 1.111 meter. Nieuw dit jaar is dat de jeugdloop is onderverdeeld in twee categorieën, zowel de jonge jeugd tot en met 9 jaar, als de oudere jeugd, 10 tot en met 13 jaar, kunnen afzonderlijk van elkaar strijden voor een podiumplaats.

TILBURG - Ook dit jaar is er een samenwerkingsverband tussen de organisatie van de Kruikenloop en de Verbeeten Challenge. Bij de voorinschrijving voor de Kruikenloop, dit kan tot en met 16 februari, kunnen de deelnemers een donatie te doen voor het Verbeeten Fonds. Dit jaar gaat de opbrengst naar een project dat gericht is op het verminderen van geheugenproblemen van patiënten met een hersentumor. Ook voor de deelnemers die op de wedstrijddag inschrijven is er, via de collectanten, gelegenheid om een bijdrage te geven.
De Verbeeten Challenge wordt gehouden op zondag 5 april, je kunt dan meedoen aan diverse onderdelen zoals hardlopen, wandelen, fietsen, skeeleren. Ook deze opbrengst gaat geheel naar het Verbeeten Fonds.
Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de Kruikenloop op Kruikenloop.nl.

Audrey Tulkens
Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden