De dames en heren Stadsgidsen hebben sinds enkele weken nieuwe staalblauwe jasjes met logo. foto: Ingrid Schoonen
De dames en heren Stadsgidsen hebben sinds enkele weken nieuwe staalblauwe jasjes met logo. foto: Ingrid Schoonen (Foto: )

Stadswandeling in nieuw jasje

Wellicht heeft u ze de afgelopen weken al een keer door de stad zien lopen, de dames en heren Stadsgidsen in hun nieuwe staalblauwe jasjes met logo. Vorig jaar liepen deze gidsen gezamenlijk bijna 500 wandelingen. Van Spoorzone tot de Hasselt, van de haven tot de Heikant, van Koningshoeven tot het centrum.

TILBURG - Veel wandelaars van binnen en buiten Tilburg volgden hun voetsporen om van alles op te steken over onze stad. En om de het nieuwe jasje helemaal lekker te laten passen, hebben de stadsgidsen ook maar direct vier nieuwe wandelingen bedacht die op het toch al brede Tilburgse wandelpalet worden ingekleurd: Vincent van Gogh, Fatima, Spoorpark/Bokhamer en Van Pollet tot Paleis zijn de nieuwkomers.

Centrumwandeling
Op 16 februari is er weer een Centrumwandeling. De Heuvel, het dwaalgebied, de Oude Markt, het Piusplein, zijn plekken boordevol geschiedenis, anekdotes en toekomstplannen.

Deelname kost 4 euro per persoon. Vertrek is om 13.00 uur vanaf vanaf het standbeeld van koning Willem II op de Heuvel. Reserveren is verplicht en kan via bruggen@stadsgidserij.nl (geen internet? Bel dan: 06-48262711) De Stadsdgidserij loopt op 1 maart door Theresia en op 15 maart door Fatima.

Meer info over de vertrouwde en de nieuwe wandeling is te vinden op www.stadsgidserij.nl

Audrey Tulkens
Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden