Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl.
Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl. (Foto: )

Vraag en Arbeid door De Krachtcentrale 013

In samenwerking met De Krachtcentrale 013 verschijnt om de week deze rubriek, waarin vragen van lezers over werk worden beantwoordt. Deze week de vraag van Daan (38 jaar): Ik ben alleenstaand ouder en wil mij oriënteren op betaald werk. Waar moet ik beginnen?

TILBURG - Beste Daan, wat goed dat je die stap wil zetten! Ik kan me voorstellen dat het fijn is om hier wat hulp bij te krijgen. Bij de Krachtcentrale kan dit bijvoorbeeld in het programma 'Nu ik!': een kortdurend traject van 8 bijeenkomsten. In dit traject sta je stil bij jouw leven nu én oriënteert je op plannen voor de toekomst. Dit kan zijn: het uitbreiden van je netwerk, het volgen van een opleiding of het vinden van een (betaalde) baan. 'Nu ik' stimuleert je dus, tussen de bedrijven door, echt tijd te nemen voor jezelf en je plannen. Ook leuk: je sluit het traject af met een 'Make-over'!
'Nu ik' is onderdeel van MenssTilburg: de gemeente biedt hierin een breed aanbod van trajecten bij verschillende organisaties, die je ondersteunen om (weer) mee te doen. Deelname is gratis. Neem eens een kijkje op www.mensstilburg.nl. Je kunt overal vrijblijvend kennismaken! Regine Griep

Regine Griep
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden