Thuisjuf Corina is een thuiszittende juf die een beetje maf is.
Thuisjuf Corina is een thuiszittende juf die een beetje maf is. (Foto: )

Thuisjuf vrolijkt kinderen op

TILBURG - Voor kinderen van de basisschool is thuiszitten geen pretje. De spannende berichten over Corona kunnen ook kinderen onzeker of zelfs angstig maken. Daarom besloten cabaretzussen Miriam en Carla Wijnen juist voor kinderen aan de slag te gaan. Sinds vorige week zijn er grappige vlogjes van Thuisjuf Corina met vrolijkheid en muziek te zien.

"We maken meestal theater voor volwassenen, maar nu hebben we sterk het gevoel dat we iets voor kinderen moeten doen", zeggen de zussen. "Ouders kunnen natuurlijk ook meekijken. Thuisjuf Corina is een thuiszittende juf die een beetje maf is. Ze mist de kinderen van school. Met hulphond Maurice, die haar met alles helpt, maakt ze vlogjes om toch met de kinderen in contact te blijven. Minstens één vlogje per week."

Tekst loopt door onder de video.

Doel van de zussen is om wat vrolijkheid toe te voegen aan de stroom van zorgelijke berichten. "Niet om de problemen te bagatelliseren, want die zijn ongekend. Maar we willen kinderen wel helpen om positief te blijven en niet in de stress te schieten."
De zussen maakten dit jaar de theatershow TOYBOY – of het heerlijke leven boven de veertig. Voor iedereen in, voor of na zijn midlife fase. "Maar helaas kunnen we die nu niet spelen. De show is net af, het is een mix van humor, muziek, mooie teksten en maffe types."

Thuisjuf Corina is te zien op het Youtubekanaal Thuisjuf Corina.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden