Turkse organisaties uit Tilburg slaan handen ineen met steun voor zorgpersoneel

De Tilburgse organisaties Suleymaniye Moskee, Turkse Jongeren Vereniging, Stichting Milli Gorus, Alevitische Culturele Vereniging en de Turkse ouderenstichting Ikinci Bahar hebben de handen ineengeslagen om het zorgpersoneel van het ETZ Ziekenhuis een hart onder de riem te steken. 

TILBURG - De huidige crisis raakt onze mooie stad erg hard en ook de Turkse organisaties willen hun steun betuigen voor het werk dat het zorgpersoneel dag en nacht levert met de moeilijke taak om zieke mensen te helpen en Tilburg weer beter te maken. Ook juist nu de berichtgeving een positieve ontwikkeling laat zien, moeten we blijven volhouden en steunen.

De organisaties betuigen hun steun in de vorm van een ‘energieboost’ voor de medewerkers. Zij stellen voor 500 medewerkers baklava beschikbaar dat op 15 mei om 14.00 aan het ETZ-personeel wordt aangeboden. De steunbetuiging bestaat verder uit een statement dat op de sociale mediakanalen gedeeld wordt. In deze statement worden de volgers nogmaals gewezen op het advies van de overheid, ook met oog op het einde van de ramadan/Suikerfeest.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden